Anbefalinger

Din støtte – Min energi

Vejen frem mod kommunalvalget i november er lang, og det kræver meget arbejde.

Som kandidat kan jeg meget selv, men den vigtigste støtte man kan få er, når nogle anbefaler en til andre.
Det giver ekstra energi og mod på valgkampen.

Her på siden kan du se, hvem der har givet mig et skulderklap.

Du har også mulighed for at sende en anbefaling – eller et skulderklap. Det vil jeg blive rigtig glad for.

Venlig hilsen
Morten Skovlund

Vi søtter Morten

Navn:Titel:By:Kommentar:
Henrik Dam KristensenNæstformand FolketingetGrindstedJeg kender Morten som en engageret og arbejdsom person, der med ordentlighed kan skabe resultater, der har betydning for mange i lokalområdet.

Derfor støtter jeg Morten ved kommunalvalget til november, og kan varmt anbefale dig at stemme personligt på Morten
Salomon SimonsenStuderendeVejleJeg støtter Morten, fordi Morten støtter mig, ikke kun mig, også andre der har brug for det. Han gør et godt stykke arbejde.
Jeg støtter Morten og jeg kan anbefale at stemme personligt på ham.
Morten angutitsialaavoq, sulilluarlunilu, kalaallillu tapersersuarlugillu.
Morten tapersersorpara, qinissallugu pikkuppara.
Grethe SkovlundDemenskonsulentVejleJeg støtter Morten af flere årsager. Han er energisk og tro mod de opgaver han sætter sig for at løse. Han arbejder målrettet og bevidst for at de unge kan få uddannelse og job selvom mange kan have hårde og vanskelige odds imod sig. Morten har været en ildsjæl i forbindelse med oprettelse af lokalråd i Skibet og har stadig en "finger" med i bestyrelsesarbejdet. Det seneste er hans store engagement omkring de unge grønlænder der kommer til Vejle.
Og så er Morten min søn som altid har været social bevidst og været opmærksom på de svage i vort samfund.
Pernille SimonsenSocial- og sundhedsassistentVejleJeg støtter Morten til det kommende kommunalvalg fordi, at han giver de "svage" i samfundet en stemme. Morten lytter, rådgiver og støtter unge der ikke har det nemt, uden at dømme. Jeg har modtaget støtte fra Morten igennem mit uddannelsesforløb, og har altid vidst hvor han var, uanset hvilken situation jeg har stået i. Jeg har fuld tillid til Morten og det arbejde han laver.
Morten er udadvendt, positiv og ærlig, og der er ingen tvivl om at mit kryds bliver sat ved Morten.
Pernille BirkVejleJeg mødte Morten Skovlund for en del år siden. Jeg var så heldig, at have ham som min dansklærer på Bredsten skole. Dengang viste Morten også stor interesse for politik og havde mange gode politiske snakke med os.
Jeg har fulgt Morten på sidelinjen lige siden, og jeg støtter Morten til næste kommunalvalg, da Morten er en vigtig stemme for Vejles unge. Han er en stor støtte for mange unge mennesker i Vejle, som kæmper for at komme på rette spor og ind i uddannelsessystemet. Han er engageret i sit arbejde og viser omsorg for de mennesker, han arbejder med.
Ulla LaursenVejleMorten arbejder dedikeret og ikke midst nytænkende for unge, der har brug for et anderledes tilbud i uddannelsessystemet. Med Morten i kommunalbestyrelsen vil der kunne banes vej for nye fleksible muligheder til alle unge. Derfor støtter jeg Morten til kommunalvalget i november.
Julie Andrup PedersenVejleMorten er en ildsjæl, der oprigtigt gerne vil skabe resultater, som har betydning for såvel unge som ældre i kommunen. Han er engageret, idealistisk og har samtidig fingeren på pulsen for, hvad der rører sig i Vejle Kommune. Derfor støtter jeg naturligvis Morten til kommunalvalget i november og kan varmt anbefale dig at gøre det samme.
Anders FriisVejleJeg kender Morten som en engageret kollega, der brænder for at gøre en forskel for de unge han vejleder og hjælper. Mortens rolige og gemytlige væsen betyder at han er hurtig til at opnå gode og tillidsfulde relationer til kollegaer og unge.
Jeg kender ligeledes Morten fra lokalrådsarbejdet i Vejle, hvor hans engagement og passion for det lokale og nære dog ikke står i vejen for hans evne til også, at se tingene i et større perspektiv.

Jeg er derfor heller ikke i tvivl om, at Morten vil være et aktiv i Vejle Byråd!
Michelle PetersenSocialrådgiverMidtjyllandJeg samarbejder i det daglige med Morten, og han er en af de mennesker der giver dét ekstra for Vejles ungdom. Der er ingen tvivl om, at Morten brænder for alle sine mærkesager og for et Vejle, hvor der er plads til alle.
En stemme på Morten, er en stemme på menneskelighed og solidaritet.
Mette KæmsgaardErnæringsassistentVejleJeg støtter Morten fordi han er en engageret og arbejdsom person, der skaber resultater i lokalområdet. Han kæmper for de unge og svage, der ikke har det nemt. Han lytter, forstår og støtter. Derfor har jeg fuld tillid, og giver derfor Morten mit kryds til kommunal valget!
Claus HillkerVejleFor godt tre år siden kom Morten til mig og spurgte om jeg ville være med til at stifte et lokalråd her i Skibet. Jeg sagde naturligvis JA, fordi jeg allerede dengang kendte Morten som en person der var dybt engageret i vores lokalsamfund. Mortens talent for det politiske er uovertruffet, og har allerede været til stor gavn lokalt. Jeg kan ikke forestille mig nogen mere egnet til at sætte kursen for hele Vejle Kommune i en ny og bedre retning, derfor er jeg ikke i tvivl om hvor jeg sætter mit kryds den 21. november.
Oliver LundgaardStuderendeVejleMorten har min støtte til det næste kommunevalg. Han støtter sådan en ung en som mig i lokalområdet, og gør samfundet til et bedre sted at være.
Han giver hver dag de unge nye gode og bedre muligheder som ikke altid har det nemt. Morten altid positiv og ærlig, og er en vigtig brik for lokalområdet, med alle de tiltag han er kommet med. Et stort skulderklap til Morten for hvad han indtil videre har formået at gøre i vores lille lokalområde. Derfor kan jeg kun give de bedste anbefalinger til at give ham en stemme til november.
Cilla RasmussenUddannelses- og ErhvervsvejlederOdenseJeg har haft det store privilegie at arbejde sammen med Morten og opleve ham i rollen som UU-vejleder, hvor hans kæmpe faglighed, overskud og evne til at sætte hver enkelt ung i centrum har gjort et stort indtryk og været en inspiration i mit eget arbejde.
Jeg har kæmpe respekt for Morten indsats og engagement i arbejdet for forbedre forholdene for de svage i samfundet. Han er en af de mennesker som kæmper for dem, hvis stemme ikke rigtig bliver hørt. Han er en ildsjæl, der bliver ved, også når han møder modstand og det ville være nemmere at give op. Jeg er ikke i tvivl om, at med Morten i byrådet vil Vejle få en engageret politiker, som ikke bare vil følge med strømmen, men vil kæmpe de svages sag og sætte lys på de svære områder, hvor der ikke er nemme løsninger. En stemme på Morten er ikke en stemme på de lette løsninger, men på dét der giver mening, også selv om det kræver en ekstra indsats.
Else og Aksel VintherBredstenMorten er et ærligt, åbent og meget positivt menneske.
Det er mennesker med hans menneskesyn, hans visioner, hans iderigdom, engagement og ihærdighed, vi har brug for.
Gennem sit arbejde og sine utallige berøringsflader og relationer har Morten fået indblik i mange forskellige menneskers liv, og han har fået kendskab til, hvilke problemer der fylder i deres liv.
Morten har lyst, vilje og mod til at give sig i kast med at afhjælpe disse problemer.
Han møder det enkelte menneske med nærvær og respekt og ønsker at bidrage til at gøre Vejle Kommune til et godt leve- og værested for alle.
Derfor stemmer vi på Morten til kommunalvalget, og vi kan varmt anbefale andre at gøre det samme.
Johanne OlsenTolkVejleSTEM PÅ MORTEN SKOVLUND, SOCIALDEMOKRATIET (A) D. 21. NOVEMBER. Hans gode initiativer med forbedring af vilkårene for os kommer til at blive hørt af mange flere, når han kommer ind i byrådet i Vejle, så din stemme er meget, meget vigtig, og du kan gøre en forskel.

KAJUMISSAARPASSI MORTEN SKOVLUND SOCIALDEMOKRATIET (A) 21.NOVEMBER.QINEQQULLUGU. Uagut atukkatta pitsaanerulernissaannut suliniutai pitsaasut Vejlemi byrådinut qinigaaguni amerlanerparujussuarnit tusaaniarneqartalissapput. Taamaammat illit taasinerit pingaaruteqaqaaq illillu allanngueqataasinnaavutit.
Stefan Kjær OlsenInstruktørVejleDen 21. november er der kommunalvalg. Det er hamrende vigtigt da det påvirker vores hverdag rigtig meget. Vores skoler, plejehjem, uddannelsessystem. Derfor stemmer jeg på Morten. Jeg kender ham som et utrolig engageret og dygtigt menneske som i den grad brænder for at gøre vores kommune bedre for alle. Tjek hans side ud og stem stem stem
Einar Dúi Róbertsson VejleMan hører ofte om politikernes kompetencer - eller rettere sagt mangel på samme.
Morten har bevist ”sit værd som politiker” og vil være en gevinst for Vejle Byråd.

Han forstår helheden i kommunen, hvilket kan ses på hans arbejde i Skibet Lokalråd:
- Etablering af lyssignal i 2018 ved krydset mellem motortrafikvejen og Jennumvej
- Udbygning af Bredsten-Gadbjerg skolen, som bliver overbygningsskole for Skibet Skole.

Gennem dialog og gensidig respekt, arbejder han for Vejle Kommunes borgere og ikke sig selv.
En dyd som heldigvis ikke er helt uddød - derfor stemmer jeg på Morten.