Anbefalinger

Din støtte – Min energi

Vejen frem mod kommunalvalget i november er lang, og det kræver meget arbejde.

Som kandidat kan jeg meget selv, men den vigtigste støtte man kan få er, når nogle anbefaler en til andre.
Det giver ekstra energi og mod på valgkampen.

Her på siden kan du se, hvem der har givet mig et skulderklap.

Du har også mulighed for at sende en anbefaling – eller et skulderklap. Det vil jeg blive rigtig glad for.

Venlig hilsen
Morten Skovlund

Vi søtter Morten

Navn:Titel:By:Kommentar:
Henrik Dam KristensenNæstformand FolketingetGrindstedJeg kender Morten som en engageret og arbejdsom person, der med ordentlighed kan skabe resultater, der har betydning for mange i lokalområdet.

Derfor støtter jeg Morten ved kommunalvalget til november, og kan varmt anbefale dig at stemme personligt på Morten
Salomon SimonsenStuderendeVejleJeg støtter Morten, fordi Morten støtter mig, ikke kun mig, også andre der har brug for det. Han gør et godt stykke arbejde.
Jeg støtter Morten og jeg kan anbefale at stemme personligt på ham.
Morten angutitsialaavoq, sulilluarlunilu, kalaallillu tapersersuarlugillu.
Morten tapersersorpara, qinissallugu pikkuppara.
Grethe SkovlundDemenskonsulentVejleJeg støtter Morten af flere årsager. Han er energisk og tro mod de opgaver han sætter sig for at løse. Han arbejder målrettet og bevidst for at de unge kan få uddannelse og job selvom mange kan have hårde og vanskelige odds imod sig. Morten har været en ildsjæl i forbindelse med oprettelse af lokalråd i Skibet og har stadig en "finger" med i bestyrelsesarbejdet. Det seneste er hans store engagement omkring de unge grønlænder der kommer til Vejle.
Og så er Morten min søn som altid har været social bevidst og været opmærksom på de svage i vort samfund.
Pernille SimonsenSocial- og sundhedsassistentVejleJeg støtter Morten til det kommende kommunalvalg fordi, at han giver de "svage" i samfundet en stemme. Morten lytter, rådgiver og støtter unge der ikke har det nemt, uden at dømme. Jeg har modtaget støtte fra Morten igennem mit uddannelsesforløb, og har altid vidst hvor han var, uanset hvilken situation jeg har stået i. Jeg har fuld tillid til Morten og det arbejde han laver.
Morten er udadvendt, positiv og ærlig, og der er ingen tvivl om at mit kryds bliver sat ved Morten.
Pernille BirkVejleJeg mødte Morten Skovlund for en del år siden. Jeg var så heldig, at have ham som min dansklærer på Bredsten skole. Dengang viste Morten også stor interesse for politik og havde mange gode politiske snakke med os.
Jeg har fulgt Morten på sidelinjen lige siden, og jeg støtter Morten til næste kommunalvalg, da Morten er en vigtig stemme for Vejles unge. Han er en stor støtte for mange unge mennesker i Vejle, som kæmper for at komme på rette spor og ind i uddannelsessystemet. Han er engageret i sit arbejde og viser omsorg for de mennesker, han arbejder med.
Ulla LaursenVejleMorten arbejder dedikeret og ikke midst nytænkende for unge, der har brug for et anderledes tilbud i uddannelsessystemet. Med Morten i kommunalbestyrelsen vil der kunne banes vej for nye fleksible muligheder til alle unge. Derfor støtter jeg Morten til kommunalvalget i november.
Julie Andrup PedersenVejleMorten er en ildsjæl, der oprigtigt gerne vil skabe resultater, som har betydning for såvel unge som ældre i kommunen. Han er engageret, idealistisk og har samtidig fingeren på pulsen for, hvad der rører sig i Vejle Kommune. Derfor støtter jeg naturligvis Morten til kommunalvalget i november og kan varmt anbefale dig at gøre det samme.
Anders FriisVejleJeg kender Morten som en engageret kollega, der brænder for at gøre en forskel for de unge han vejleder og hjælper. Mortens rolige og gemytlige væsen betyder at han er hurtig til at opnå gode og tillidsfulde relationer til kollegaer og unge.
Jeg kender ligeledes Morten fra lokalrådsarbejdet i Vejle, hvor hans engagement og passion for det lokale og nære dog ikke står i vejen for hans evne til også, at se tingene i et større perspektiv.

Jeg er derfor heller ikke i tvivl om, at Morten vil være et aktiv i Vejle Byråd!