Sådan kan du hjælpe!

Hjælp mig til at nå længere ud

At være kandidat til et kommunalvalg kræver investering af tid og ressourcer. Investering af tid, i en sag man brænder for, er ikke noget problem, for jeg brænder virkelig for at politik skal handle om mennesker.

Men investering af tid er desværre ikke nok, det koster også penge at få mit budskab ud. Derfor sætter jeg stor pris på donationer til min valgkonto via Mobilpay – 21 51 56 22, eller via Lån & Spar Bank – Reg: 0400 konto: 4022087407. Beløb indsat her går til min valgkamp 2017.

På illustrationen herover, kan du se, hvordan du også kan bakke op om min valgkamp.
Viden og indsigt i væsentlige områder er vigtig for mig, men støtten kan også være af mere praktisk karakter, som hjælp med uddeling af valgmateriale i dit område.

En anden vigtig måde, at få støtte på, er ved at få ens navn anbefalet til andre via “mund til mund” eller via en anbefaling her på siden.
Har du lyst til at anbefale mig som kandidat, kan du skrive en støttemeddelse her:

Jeg går ind for gennemsigtighed

Som kandidat og politisk aktiv, går jeg ind for åbenhed omkring valgstøtte og bidrag.
Jeg støtter fuld ud op om Transparency International og deres holdning til åbenhed og gennemsigtighed omkring privat partistøtte. Derfor fører jeg også regnskab over donationer og udgifter. Umiddelbart efter kommunalvalget i november vil jeg offentliggøre dette regnskab.

I overensstemmelse med den nuværende lovgivning og Tranparency Internationals vejledning, vil eventuelle donationer og donorer der giver over 20.000 kr. blive markeret særskilt i regnskabet.

Donorer der bidrager med under 20.000 kr. vil dog kunne forblive anonyme.

Donationer fra firmaer eller personer der er leverandører til den offentlige forvaltning i Vejle, vil blive returneret, da jeg ikke ønsker at skabe tvivl om min integritet.

De bedste valghilsner

Morten Skovlund
Fordi politik handler om mennesker